Alışılmamış Türden Bir Platform Oyununa Hazır Olun

24.08.2012 16:30 Erkut Köse


    Moon Spider Studio'nun ilk göz ağrısı olma özelliğini taşıyan ve içerisinde barındırdığı puzzle, platform ve yarış öğeleriyle dikkat çeken Harold resmen duyuruldu ve ilk videosu yayımlandı.
 
    Harold adlı bir karakterin koruyuculuğunu üstlendiğimiz yapımda amacımız parkurları kazasız belasız bir şekilde tamamlamak ve Harold'u korumak oluyor. Bunun için bu karakteri tehlikelerin dışında tutmalıyız. Eğer bunun basit olduğunu düşünüyorsanız büyük bir yanılgı içerisindesiniz. Zira hareketli çevre elementleri ve her an her şeyin olabileceği etkileşimli platformlar bizi epey terletecek gibi görünüyor.
 
    Aralarında Pixar ve Disney gibi deneyimli firmaların çalışanlarının da bulunduğu geniş bir ekiple çalışan Moon Spider Studio, bu alanda da başarılı grafikler ve animasyonlar sunmayı vaadediyor. PC ve diğer konsollar (henüz kesinleşmiş değil) çıkması beklenen yapımın bir bölümünden alınmış olan tanıtım videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Harold Platformlar: PC Geliştirici: Moon Spider Studio Dağıtıcısı: Moon Spider Studio Tür: Platform Çıkış Tarihi: 12 Şubat 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler