Alman Parlamentosu: "Crysis 2 Kabul Edilemez!"

26.04.2012 14:20 Beril Sergün


     Yapılan bir basın açıklamasında, Alman parlamentosunda bulunan bir grubun Crysis 2'nin adaylığı hakkında "kabul edilemez" olduğunu söyledi.
 
     Almanya, Berlin'de gerçekleştirilecek olan German Computer Game Award yani Alman Bilgisayar Oyunları Ödülleri'nde, "En İyi Oyun" kategorisinde aday olarak yer alan "Crysis 2" için bir gruptan isyan var.
 
     Grubun basın görevlisi Wolfgang Börnsen şu açıklamayı yaptı; "The CDU/CSU parlamento grubu, bağımsız jüriden ayrı olarak, bu "katil oyunu"nu aday olarak bile gösterilmesinin yanlış olduğunu düşünüyor. Bu adaylık kabul edilemez."
 
     

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 8 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler