Alpha Protocol'a Yeni Yapımcı Günlüğü

07.04.2010 13:46 Ersin Kılıç


     Aksiyon yapısı dışında RPG elementleri ile de dikkatleri üzerine çeken Alpha Protocol için yeni bir yapımcı günlüğü videosu yayınlandı.
 
     Star Wars : KotoR 2 ve Neverwinter Nights 2 gibi oyunlarda imzası bulunan Obsidian Entertainment tarafından yapımı devam eden oyunun bu yeni videosunda, yapımda bulunan bir çok ismin yorumlarına yer verilmiş. Videoda oyunun aksiyon yapısından, bir çok silah ve gadget olduğundan da bahsediliyor.
 
     28 Mayıs'ta PC, PS3 ve Xbox 360 için raflardaki yerini alacak olan oyunun bu yeni yapımcı günlüğü videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alpha Protocol Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Sega Tür: RPG Çıkış Tarihi: 28 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler