Alpha Protocol'ın Yeni Videosu Yayınlandı

21.04.2010 22:39 Alkan Adakaner


 
     Şu sıralar Fallout: New Vegas'ı geliştirmekle de yoğun olarak uğraşan Obsidian Entertainment tarafından geliştirilen Alpha Protocol'ın yeni videosunda senaryoda etkin rol alacak karakterlerden Henry Leland tanıtılıyor.
 
      Bu video'da bir silah satıcısı olan Leland ile ilgili bağlantıların anlatılmasının yanı sıra oyuniçi çatışma ve yakın dövüş sahnelerine de tanık oluyoruz.
 
    PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için 28 Mayıs'ta Avrupa'da piyasaya çıkacak oyun 1 Haziran'da ise Amerika semalarında gözükecek.
 
       Not: Youtube videosudur.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alpha Protocol Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Sega Tür: RPG Çıkış Tarihi: 28 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 22 Dk önce Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 1 Saat önce inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 4 Saat önce Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 6 Saat önce Control Evreninde Geçen Condor'dan Heyecan Verici Yeni Detaylar 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler