Altın Renk Wiimote'lu Skyward Sword Bundle

30.08.2011 00:47 Levent Polater

 
    Nintendo, The Legend of Zelda: Skyward Sword için çok özel bir bundle paket duyurdu. Paketin içinde oyunun kendisiyle beraber Skyward temalı altın renkte bir Wiimote Plus kontroller bulunuyor.
  
     Oyunun resmi çıkış tarihi olan 18 Kasım'ı kaçırmayacak olan bu bundle paketin fiyatı 69.99 dolar olarak belirlenmiş. Bu altın renk Wiimote Plus'ın paketten ayrı olarak satılmayacağını belirteyim.

    Nintendo ayrıca her pakette Ekim ayında düzenlenecek The Legend of Zelda 25. Yıl dönümü Senfoni Orkestrasının yarattığı seçkin şarkıların içinde bulunacağı bir CD'nin de olacağını berlitmiş.
 
    Skyward Sword, Avrupa çıkışını 18 Kasım'da yapacak. Bu heyecana ortak olun.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Legend of Zelda: Skyward Sword Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dave the Diver İçin Ücretsiz Godzilla Güncellemesi Geliyor 1 Saat önce Silent Hill Benzeri Korku Oyunu The Glass Staircase Konsollara Geliyor 1 Saat önce SteamWorld Heist 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 2 Saat önce PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler