Amazing SpiderMan'in Move Desteği Nasıl Olacak?

27.05.2012 19:42 Ersin Kılıç


     Temmuz ayında gösterime girecek olan The Amazing SpiderMan filmi her yeni videosu ile serinin hayranlarını heyecanlandırıyor. Aynı isimli video oyunu ise tıpkı sinema macerasında olduğu gibi içerdiği farklı özellikler ile oyun severlerin dikkatini çekiyor.
 
     İşte bu özelliklerden birisi de oyunun Move desteği olacak. Bugün de oyunun sahip olduğu Move esteği için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. Bu videoda oyunun yapımcılarından Brant Nicholas'ın Move özelliklerini anlattığını görüyoruz.
 
     Move dinamiklerinde öne çıkan noktalar ise genelde hedef alma odaklı işleyecek. örneğin bulunduğunuz ortamda yok edilmesi gereken bir obje gördüğünüzde move ile nişan alıp harekete geçmeniz yeterli olacak. Aynı şeyi gitmek istediğiniz belli noktalar, pataklamak istediğiniz düşmanlar veya kullanmak istediğiniz çevre objeleri için de yapabileceksiniz. Oyunun bu işleyiş için yayınlanan tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Amazing Spider-Man Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Beenox Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 28 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler