Amazing SpiderMan'in Yeni Videosu Yayınlandı

16.02.2012 14:53 Ersin Kılıç


     Yaz aylarında gösterime girecek olan aynı isimli filmi ile aynı işleyişe sahip olan The Amazing SpiderMan için yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı. Örümcek Adam'ın bu yeni videosunda kısa da olsa oynanış dinamiklerine yer verildiğini görüyoruz.
 
     İlk olarak VGA töreninde kısa bir teaser ile duyurusu yapılan oyunun bu yeni videosu yaklaşık bir dakika uzunluğunda. Videoya baktığımızda ise oyunun en önemli özelliklerinden açık dünya oynanışına vurgu yapıldığını görüyoruz. Ayrıca tıpkı SpiderMan 3 oyununda olduğu gibi akrobatik hareketler de dikkatimizden kaçmıyor.
 
     Örümcek adamın bir çatıdan süzülüşü ile açılışını yapan videoda farklı şehir manzaralarına da yer verilmiş. Henüz çıkış tarihi açıklanmasa da yaz aylarında çıkması beklenen oyunun bu yeni videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Amazing Spider-Man Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Beenox Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 5. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 4 Saat önce Intel Extreme Masters Dallas 2024'ün Şampiyonu G2 Esports Oldu! 03 Haziran Kena: Bridge of Spirits Xbox Series ve Xbox One Konsollarına Geliyor 03 Haziran Metal Gear Solid 3 Remake'in 2025 Yılına Erteleneceği İddia Ediliyor! 03 Haziran Gerçekçi Görselliğiyle Öne Çıkan Bodycam Erken Erişim Olarak Geliyor 03 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler