Amazon: "Fire TV'nin Amacı Oyun Konsollarına Rakip Olmak Değil"

03.04.2014 10:05 Samet Konuksal


    Geçtiğimiz gün duyurusu gerçekleşen Amazon Fire TV, dizi ve filmlere odaklanan bir eğlence cihazının haricinde oyun desteğini de sunuyordu. Amazon Game Studios gibi özel oyun stüdyolarından kaynağını alan Fire TV için yeni açıklamalar yapıldı.
 
    Engadget'a konuşan Amazon'un Kindle bölümünün başkanı Pete Larsen, Fire TV'nin asıl amacının oyunlar olmadığını söyledi. Larsen, "Biz Fire TV ile birlikte oyun konsollarına rakip olmaya çalışmıyoruz. Fakat böyle bir cihazın oyun konsolu ve akıllı telefon arasında, eğlenceli ve kaliteli bir deneyim sunabileceğini düşünüyoruz. Bu da bizim için ayrı bir fırsat olmalı." sözlerine yer verdi.
 
    Pete Larsen'den her ne kadar bu yönde açıklamalar duysak da, Amazon'un genel anlamda oyun konusunda ciddi olduğunu söyleyebiliriz. Geçtiğimiz gün firmanın, Portal ve Far Cry 2 tasarımcılarıyla anlaştığı ortaya çıkmıştı. Ondan öncesinde ise Killer Instinct yapımcısı Double Helix Studios satın alınmıştı. Sırf Fire TV için kurulan Amazon Game Studios ise ayrı bir konu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Amazon Fire TV Platformlar: Mobil Geliştirici: Amazon Dağıtıcısı: Amazon Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: 2 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler