Amazon Game Studios Oynaması Ücretsiz The Lord of the Rings MMO Oyunu Duyurdu

10.07.2019 16:44 Gazali Çetinkaya

 
Amazon Game Studios, The Lord of the Rings evrenini temel alacak oynaması ücretsiz devasa çok oyunculu çevrimiçi oyunu konsollar ve PC için duyurdu. Oyunun başlığı ve çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Amazon Game Studios'tan oyun hakkında ilk detaylar:
 

Yüzüklerin Efendisi edebiyat üçlemesinde tasvir edilen Orta Dünya'da geçecek oyun J. R. R. Tolkien'in geniş dünyasını keşfetmek için hayranlara yeni, etkileyici bir oyun deneyimi sunacak.
 
Amazon Game Studios ile Leyou oyunun geliştirmesini ortaklaşa üstlenecek ve Amazon Game Studios Çin hariç oyunun dünya genelindeki pazarlamasını ve yayıncılığını üstlenecek. Bu işbirliği Amazon'un oyun teknolojisini ve yetenekli MMO geliştiricilerini, Leyou'nun oynaması ücretsiz oyun tasarlama ve canlı oyun servislerini yönetme uzmanlığını bir araya getirecek.
 
Amazon Game Studios ekibi, dünyanın en popüler MMO oyunlarından bazılarının yaratılmasına yardımcı olan deneyimli geliştiricilerden oluşuyor. Amazon Game Studios ayrıca alternatif bir 17. yüzyıl dünyasında geçen sandbox MMO oyunu New World üzerinde de çalışıyor.  

İlgili İçerik Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler