Amazon Japonya'da Son 10 Yılın En Çok Satanları

06.11.2010 12:44 Alkan Adakaner

 
 
    Amazon Japonya, son 10 yılda en çok sattığı oyunları açıkladı. Listenin başında geçen yıl Nintendo DS için piyasaya çıkan Dragon Quest IX: Sentinels of the Starry Skies bulunuyor. Ayrıca Dragon Quest VIII de listenin 7. sırasındaki yerini almış.
 
     Final Fantasy XIII'ün ise 2. sırada olması Japonların bu oyuna ne kadar bağlı olduklarının göstrgesi, çünkü genel olarak serinin hayranları bu oyunu beğenmemişlerdi.
 
      Listede dört DS oyunu, iki Wii oyunu, iki PS2 oyunu ve birer tane de PSP ve PS3 oyunu bulunuyor. Pokemon'un listede bulunmaması ise oldukça garip.
 
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Quest IX: Sentinels of the Starry Skies Platformlar: DS Geliştirici: Level - 5 Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 23 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler