Amazon Prime'ın Fiyatı Artmayacak

17.09.2020 16:20 Özgür Eroğlu

 
Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde Amazon Prime ülkemizde de erişime açıldı. Oldukça güzel bir hizmet sunmasının yanı sıra fiyatı en çok dikkat çeken şey oldu. Direkt kur ile çarpıp yüksek bir ücret yerine, özel bir fiyatlandırma yapıldı ve 7,90 TL'lik bir ücret ile erişime açıldı.
 
Habertürk yazarlarından Fatih Altaylı, geçtiğimiz günlerde Amazon’un Prime’dan da sorumlu Başkan Yardımcısı Jamil Ghani ile bir sohbet gerçekleştirdi. Sohbetin en öne çıkan konusu ise Amazon Prime'ın özel fiyatlandırması oldu ve güzel bir haber paylaşıldı.
 
Jamil Ghani'nin söylediğine göre 7,90 TL'lik fiyat, sadece tanıtım amaçlı değil. Bundan sonra fiyat artmayacak ve hep böyle kalacak.
 
Amazon Prime'ın içerisinde birçok hizmet bulunuyor. Buradaki haberden daha çok ayrıntı öğrenebilirsiniz. Umuyoruz bu özel fiyatlandırma diğer şirketler tarafından da uygulanır.
 

İlgili İçerik Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 3 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 4 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 6 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 6 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler