Amazon, Uncharted 3: World of Deceit'i Listeledi

24.10.2010 17:48 Alkan Adakaner

 
 
     Playstation 3'ün en iyi oyunları arasında bulunan Uncharted'ın özellikle 2. oyununun her yönüyle ne kadar mükemmel bir yapım olduğu herkes tarafından kabul ediliyor. Naughty Dog'ın bu mükemmel serinin 3. oyunu ile ilgili çalışmalarına devam ettiğini biliyoruz, fakat henüz 3. oyundan ses seda yok.
 
      Amazon Fransa'nın Uncharted 3: World of Deceit'i listesine alması ise kafaları karıştırdı. Amazon'un resmi bir bilgi olmadan, bir söylenti üzerine oyunu listesine alması pek olası görünmüyor. Oyunun Amazon sayfasını buradan görebilirsiniz.
 
     Oyun otoritelerinin büyük bölümü tarafından yılın oyunu seçilen Uncharted 2 sonrası bu haber heyecan uyandırıcı. Kim bilir belki de 2011 sonunda oyunu oynama fırsatı bile yakalarız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 2 : Among Thieves Platformlar: PS3 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: SCEE Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 16 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 7 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 8 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 9 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 10 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler