Amazon İngiltere Tekken 7'yi PC için Listeledi

22.07.2014 03:08 Ömür Gencer


       Bandai Namco tarafından geliştirilen ve pek çok oyuncunun en sevdiği dövüş oyunları arasında bulunan Tekken serisinin yeni oyunu Tekken 7 geçtiğimiz günlerde duyuruldu. Sadece Xbox One ve PlayStation 3 için duyurulan bu yapımın PC'ye gelmemesi bazı PC oyuncuları üzdü. Amazon İngiltere tarafından yapılan bir listeleme PC oyuncularını sevindirecek bir söylentiyi ortaya çıkardı.
 
       Amazon İngiltere, Tekken 7 için yaptığı listelemede oyunu PlayStation 4 ve Xbox One'ın yanında bir de PC için listeledi. Amazon'un yaptığı bu listeleme geri çekildi fakat listelemenin ekran görüntüsünü aşağıdan görebilirsiniz. Bu gelişme Tekken serisinin yapımcısı ve yönetmeni olan  Katsuhiro Harada'nın Tekken 7 duyurusu sırasında söylediği sözleri hatırlatıyor.
 
     Harada tam olarak "Unreal Engine 4 sadece kolay ve güçlü değil aynı zamanda Tekken 7'yi arzu ettiğimiz herhangi bir platforma kolayca aktarmamızı sağlıyor."  Eğer Amazon'un çıkardığı bu söylenti doğruysa Tekken 7 PC platformuna gelecek ilk Tekken oyunu olacak. Yapım için daha fazla bilginin önümüzdeki San Diego Comic Con'da paylaşılacağı düşünülüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tekken 7 Platformlar: PS4 XBOX ONE PC Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 2 Haziran 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler