Amazon'un Oynaması Ücretsiz Shooter Oyunu Crucible'ın Üç Modundan İkisi Kaldırılıyor

08.06.2020 11:06 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Amazon Games ve geliştirici Relentless Studios, 21 Mayıs'ta çıkışını gerçekleştiren Crucible'ın gelecek planlarını paylaştı.

Oyunun Heart of the Hives, Harvester Command ve Alpha Hunters modlarından ikisi kaldırılacak ve en popüler mod olan Heart of the Hives'a odaklanılacak. Bu modda 4 kişiden oluşan iki takım boss'lara karşı savaşıp üç kalbi toplamak için birbirleriyle yarışıyor. Diğer iki modun ise daha sonra tekrar geri gelmesi bekleniyor.

Relentless Studios oyunun sesli sohbet, teslim olma seçeneği, AFK, ping sistemi, olası bir mini harita, yeni oyuncu deneyimi, eşleştirme sistemi ve kare hızı gibi alanlarında iyileştirmeler yapacak.

Bu değişiklikler ve eklemeler yapılırken birinci sezon biraz gecikecek. Geliştirici ekipten Colin Johanson tarafından belirtilene göre "Oyuncu topluluğu tarafından tanımlanan özellikler ve iyileştirmeler tamamlanıncaya kadar sezon öncesi aşamada kalacağız." Ayrıca değişiklikleri gösterecek bir yol haritası da yakında paylaşılacak çünkü "yol haritası olmayan bir canlı servis oyunu tamamlanmış değildir."

Oynaması ücretsiz rekabetçi takım tabanlı üçüncü şahıs aksiyon nişancı oyunu Crucible'ı Steam üzerinden ücretsiz olarak indirip oynayabilirsiniz.

Geliştirici güncellemesini aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crucible Platformlar: PC Geliştirici: Amazon Game Studios Dağıtıcısı: Amazon Game Studios Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler