Amazon'un The Lord of the Rings MMO Oyunu İptal Edildi

18.04.2021 00:09 Gazali Çetinkaya

 
The Lord of the Rings evrenini temel alan oynaması ücretsiz MMO oyunu iptal edildi.
 
Amazon Game Studios ve Leyou Technologies ortaklığıyla konsollar ve PC için geliştirilen oyun 2019'da duyurulmuştu ve Bloomberg'ten Jason Schreier'ın haberine göre resmi olarak iptal edildi.
 
Sebebi de Amazon ile Tencent arasındaki kontrat anlaşmazlıkları. Tencent, Aralık 2020'de Leyou Technologies'i satın almıştı.
 
Bloomberg'e konuşan Amazon sözcüsü, oyuna devam edebilmek için gerekli şartların sağlanamadığını belirtti ve oyunu kullanıcılara getiremeyeceklerinden dolayı hayal kırıklığına uğradıklarını ifade etti.
 
Oyun üzerinde çalışan ekip diğer projelere kaydırılacak.
 
Amazon'un oyun departmanının şimdiye kadar yüzü gülmedi. Bundan önce de multiplayer dövüş oyunu Breakaway ve oynaması ücretsiz shooter oyunu Crucible iptal edildi. Açık dünya MMO oyunu New World de üç kez ertelendi. Eski Rainbow Six Seige geliştiricileri ile yeni kurulan stüdyo ise online multiplayer türünde bir oyun üzerinde çalışıyor. 

İlgili İçerik Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler