Amd'den Total War: Warhammer Kampanyası

Fantastik bir evrende geçen yeni Total War oyunu, herkesi heyecanlandırabilecek bir atmosfere sahip.
31.05.2016 18:21 Burak Gezgin

 
   Kan kaybetmekte olduğu düşünülen ve son zamanlarda çok fazla oyun çıkmayan strateji türünde başarılı yapımlar yapmaya devam eden dağıtımcı firma Sega ve yapımcı Creative Assembly'nin yeni oyunu Total War: Warhammer inceleme notları ile büyük beğeni toplayarak ilgiyi üzerine çekmişti. AMD tarafından yapılan kampanya da strateji tutkunlarını heyecanlandırabilecek türden.
 
   17 Mayıs tarihinde başlamış olan kampanya dahilinde 15 Ağustos tarihine kadar anlaşmalı olan firmalardan AMD Radeon R9 390 ve R9 390X grafik kartı veya 8 Çekirdekli FX 8 serisi işlemci satın alan son kullanıcılar Total War: Warhammer oyununa sahip olabilecek. Anlaşmalı firmalar arasında Türkiye'den Vatan Bilgisayar da bulunuyor.
 
   Yaz aylarında ekran kartını güncellemeyi veya yeni bir PC sistemi toplamayı düşünen ve uzun süre zaman geçirecek türden güzel bir strateji arayan oyuncuları sevindirebilecek bir kampanya.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Total War: Warhammer Platformlar: PC Geliştirici: Creative Assembly Dağıtıcısı: Sega Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 24 Mayıs 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler