'American Idiot'ın Tamamı Yeni Rock Band'de

04.04.2010 13:30 Levent Polater

 
    Bir süredir dedikodusu yapılan "Green Day: Rock Band'de "American Idiot" albümünün bütün şarkıları olacak mı?" konusu açığa kavuştu. Görünüşe bakılırsa; sorunun cevabı 'Evet', proje lideri Chris Foster'ın ağzından albümün oyunda olacağı onaylandı. 
 
     Foster verdiği röportajda, 'American Idiot" albümünün tamamını oyunda görmeyi çok istediklerini belirtirken bu albümün tüm şarkılarının oyunda bulunmasının önemli olduğunu düşündüklerini söyledi. İlk defa bir oyuna bir albümüm tamamını koyduklarını açıklayan Foster bunun Green Day'e yakıştığını düşünüyor.
 
     The Beatles: Rock Band'den sonra serinin ilk defa bir albümün tamamını oyuna getirmesi çok farklı olacak galiba... Bakalım yeni Rock Band, Green Day'in hakkını verecek mi, hep beraber göreceğiz.  

 
 
Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rock Band: Green Day Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii Geliştirici: Harmonix Dağıtıcısı: 1C Publishing Tür: Müzik Çıkış Tarihi: 8 Haziran 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler