American Mcgee's Akaneiro'nun Gelişimi Yavaşladı

31.01.2014 09:58 Samet Basri Taşlı


     Alice serisinden tanıdığımız isim American McGee, geçtiğimiz yıl Kickstarter kampanyası sayesinde 200.000$ toplayıp internet tarayıcıları üzerinden çıkarttığı Akaneiro: Demon Hunters'ı yakın bir zamanda bitiremeyebilir.
 
     Proje Kickstarter kampanyasından iyi bir başlangıç yapıp ardından Steam Greenlight sayesinde Steam'de de yerini almıştı. Hatta 100.000$ gibi bir satış gerçekleştirmişti ve gidişatı oldukça iyi gözüküyordu. Fakat yapımcı firma Spicy Horse bu oyunun yapımına 2 milyon dolar harcadığı için arada, 1.7 milyon dolar gibi, büyük bir boşluk kalıyor.
 
     Oyunun geliştirme sürecinin yavaşladığını belirten Mcgee, "Çekirdek geliştirici kadroda sadece 2 kişi kaldı" diyor. "200.000$ oyunu bitirmeye yetebilirdi, ama bunu oyunun kendi kendini devam ettirebileceği varsayımı ile düşünmüştük. Ne yazık ki oyunun çıkışında bazı mimari problemler (co-op bu sebepten yok); arayüzü geliştirmede karşılaştığımız sorunlar ki bu sebeple arayüzü SIFIRDAN TEKRAR YAPTIK; ve oynayanların oyunu yeterince eğlenceli bulmaması gibi problemler yaşadık."
 
     Şu anda, Spicy Horse tarafından geliştirilen diğer bir oyun olan, The Gate'in çıkışı için çalışılıyor. Eğer bu oyun başarılı olursa, firma Akaneiro'yu kurtarmak için çalışabilir.

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 5 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 5 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler