Amerika Oyunlara Gittikçe Daha Fazla Para Harcıyor

Amerika'nın oyunlara olan düşkünlüğü gittikçe artıyor.
11.07.2011 17:11 Levent Polater

 
    NPD’den alınan bilgilere göre Amerika vatandaşlarının oyun ve oyun donanımları için harcadıkları harcamalar artış gösteriyor.
 
     2011'in ilk çeyreğinde 5.9 milyar dolarlık bir oyun harcaması yaptığı bildirilen Amerika'nın, geçen seneye oranla %1.5 daha fazla harcama yaptığı rapor edildi.
 
     Bu harcamaların içinde bulunan 2. el oyunlar, oyun kiralamaları, üyelikler, dijital oyunlar, sosyal network oyunları, indirilebilir içerikler ve mobil oyunlar için ise 1.85 milyar doların harcandığı belirtiliyor.
  
    Amerika, gittikçe oyun bağımlısı olma yolunda ilerliyor. Obama ise bu konuda endişeli. Obama, geçtiğimiz Babalar gününde yaptığı konuşmada, ebeveynlere çocuklarını oyunlardan uzaklaştırmalarını ve kitaplara yönlendirmelerini istemişti.
 

İlgili İçerik Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft Birden Fazla Assassin’s Creed Remake Projesi Geliştiriyor! 28 Haziran Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı İçerisinde 6 Oyun Ekleniyor 28 Haziran Elden Ring Shadow of the Erdtree Üç Günde 5 Milyon Sattı! 28 Haziran VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Heyecanı! 28 Haziran Frostpunk 2 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 28 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler