Amnesia: A Machine For Pigs'in Teaser'ı Yayımlandı

15.06.2012 08:36 Tunahan Başol


     Bildiğiniz üzere dün, Humble Bundle V'in son günüydü ve büyük bir başarı elde ederek 5 milyon baraşını aşan Humble Bundle V'in oyunlarından birisi de Amnesia: The Dark Descent'ti.
 
     Amnesia'nın ikinci oyunu olacak olan Amnesia: A Machine For Pigs'in sitesinde bulunan geri sayım da dün bitti ve yapımcılar Humble Bundle V'e destek olan herkese teşekkür ederek yeni oyunun teaser'ını yayımladılar.
 
     Dear Esther'ın yapımcısı The Chinese Room ile birlikte ortak olarak geliştirilen Amnesia: A Machine For Pigs'in videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.

[DHVIDEO=5065]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Amnesia: A Machine For Pigs Platformlar: PC Geliştirici: Frictional Games Dağıtıcısı: Frictional Games Tür: Korku Çıkış Tarihi: 10 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 1. Aşama 4. Haftada Galibiyet Gecesi! 1 Saat önce Stellar Blade İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Eternal Fire İçin Playoff Etabına 1 Adım Kaldı! 1 Saat önce Blizzard, BlizzCon 2024 Sunumunu İptal Etti 1 Saat önce Gerçekçi Kılıç Dövüşü Oyunu Die by the Blade 16 Mayıs'ta Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler