Amnesia: Rebirth Oynanış Videosu

01.10.2020 20:00 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Frictional Games, Amnesia: Rebirth için beş dakikalık oynanış videosu yayınladı.
 
Hikaye odaklı birinci şahıs korku oyunu 20 Ekim'de PlayStation 4 ve PC için çıkacak.
 
%10 indirimle Steam'de 45,00 TL ve Epic Games Store'da 44,10 TL'den ön siparişte. PlayStation Store'da ise 128,00 TL. (PS Plus aboneleri için 115,20 TL). 
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Nefes bile almayın. Yaratık sadece birkaç santim uzağınızda. Tek bir amacı var, o da korkularınızdan beslenmek. Böylece karanlıkta sinmiş, içinizdeki sesi susturmaya, korkularınızı bastırmaya çalışıyorsunuz.

“Seni tanıyorum. Neler yapabileceğini biliyorum.”

Amnesia: Rebirth’te Tasi Trianon rolünde Cezayir çölünün ortasında uyanıyorsunuz. Günler geçmiş. Neredeydiniz? Neler yaptınız? Diğerleri nerede? Yolculuğunuzda geriye doğru giderek geçmişinizin parçalarını toplamaya çalışın. Bundan sağ kurtulmanın tek yolu sizi içten içe yiyen korkunun üstesinden gelmek.

“Ne öfkelenebilir ne de korkuya kapılabilirsin.”

Zaman aleyhinize işliyor. Kendinizi Tasi’nin yerine koyup kişisel korku ve acılarla dolu yolculuğunda ona rehberlik edin. Bu ıssız yerde yolunuzu bulmaya çalışırken umut, korku ve içinizi yakan pişmanlıklarla da mücadele edeceksiniz. Başarısız olursanız her şeyinizi kaybedeceğinizi bilerek bu yolculukta adım adım ilerlemek zorundasınız. 


Oynanış videosu:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Amnesia: Rebirth Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Frictional Games Dağıtıcısı: Frictional Games Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 1 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 1 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 14 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler