Amnesia: The Bunker Konsollar ve PC için Duyuruldu

04.12.2022 11:56 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Frictional Games, Amnesia: The Bunker adlı yeni oyunu duyurdu. Hayatta kalma korku oyunu Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam, Epic Games Store) için çıkış yapacak. Oyunun Mart 2023'te yayınlanması planlanıyor.
 
Korku temalı birinci şahıs hayatta kalma oyunu 
 
 
 
Tek oyunculu bir yapıya sahip olacak Amnesia: The Bunker bizlere korku temasını ve hayatta kalma unsurlarını sunacak. Gerilim seviyesini üst düzeyde tutmayı hedefleyen oyunda Fransız askeri Henri Clément'in rolüne bürüneceğiz.
 
Oyunda çok kıt malzemeler ve araçlar ile ilerleyecek ve bunları çok iyi şekilde kullanmak gerekecek. Bir yandan mermilerimizin sayısını sayarken diğer yandan ilerlemek için çeşitli planlar yapacağız. Oyun içerisinde vereceğimiz kararlar etkili olacak ve her kararın sonuçları bulunacak.
 
Yarı açık bir dünya yapısını bizlere sunan Amnesia: The Bunker'da her şeyi kendi yöntemimizle çözmeye çalışacağız. Oyunda temel amacımız çıkış yolunu bulmak olacak ve bu süreçte etrafı keşfedecek ve çeşitli deneyler yapacağız. 
 
- Steam sayfası
 
Amnesia: The Bunker duyuru fragmanı
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 55 Dk önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 1 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 2 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler