Among Us, 14 Aralık'ta Yeni Nesil Konsollar, PS4 ve Xbox One'a Geliyor

22.10.2021 12:25 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Innersloth, Among Us'ın 14 Aralık'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Among Us'ın yeni sürümü, daha önce yayınlanmış tüm içeriği ve güncellemeyi barındıracak. PlayStation sahipleri, özel oynanabilir karakter Ratchet & Clank'a sahip olacak. Ayrıca oyun Xbox Game Pass aracılığıyla da oyunculara sunulacak. 
 
Among Us ilk olarak Haziran 2018'de iOS ve Android için ardından Kasım 2018'de Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü. Ayrıca Switch konsollarına da çıkış yaptı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Among Us Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: InnerSloth Dağıtıcısı: InnerSloth Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: 15 Haziran 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 4 Saat önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 7 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 8 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 8 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler