Amy, Önümüzdeki Hafta Çıkışını Yapıyor

05.01.2012 21:45 Levent Polater

 
     VectorCell yapımı korku oyunu Amy için çıkış kapısı görüldü. Daha önce Ocak ayında çıkacağı söylenen oyunun net çıkış tarihi de bugün verildi.
 
    Namco Bandai tarafından distribütörlüğü üstlenilen oyunun Avrupa'da Playstation Network ve Xbox Live Arcade için önümüzdeki hafta daha net bir tarih vermek gerekirse 11 Ocak'ta çıkacağı söylendi. Playstation Network fiyatı 7.99 Euro olacak olan Amy, Xbox Live Arcade'e ise 800 MS puanı ücreti ile satılacak.

    2034 yılının Aralık ayında geçecek olan Amy'de dünyayı hastalıklar ve doğal afetler yaşanılamaz bir hâle getirmiştir. Oyundaki ana karakterimiz Lana, Amy adlı bir ufak bir kızla tanışır. Bu 2 savunmasız ikili şimdi insanlığı bir çeşit canavara çeviren bu virüsün etkilerinden sakınırken bir yandan da çevredeki saldırgan yaratıklardan gizlenerek kaçmaya çalışırlar. Oldukça ilginç bir konuya sahip olan Amy, bu ayki oyun kıtlığında kaçmaz gibi görünüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Amy Platformlar: PS3 PC XBOX 360 Geliştirici: VectorCell Dağıtıcısı: VectorCell Tür: Korku Çıkış Tarihi: 11 Ocak 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler