Amy'den İlk Oynanış Videosu

Esas düşmanınız karanlıkta gizlenen yaratıklar değil, damarlarınızdaki virüs.
09.10.2011 00:37 Levent Polater

 
    Lexis Numerique, yani VectorCell'in yapımcılığını üstlendiği Amy'nin yayıncısı yeni bir video yayınladı. Bu seferki video oyunun ana oynanış öğelerine odaklanıyor.
 
    Gelecekte geçen ve bir virüs yüzünden insanların zombiye dönüşmesini konu alan Amy'de kontrol edeceğimiz ana karakter Lana. Lana'nın da damarlarında virüs dolaşıyor ve oyun boyunca kendisinin bir zombiye dönüşmemesi için yapabileceğimiz çeşitli şeyler var. Bunlardan biri oyuna da adını veren Amy'yi etrafınızda tutmak sizi geçici bir süre normale çeviriyor, diğer oyun alanında bulacağınız ve geçici bir süre virüsü engelleyen panzehir şırıngaları, son olarak ölen askerlerin üzerindeki özel maskeleri kullanabilirsiniz.
 
    Lana'nın zombi olarak kalmasının çeşitli avantajları da bulunuyor. Videonun sonlarında da göreceğiniz üzere zombiler Lana'yı kendilerinden biri sanıyor ve "sallamıyor."
 
    Videoda bu aşamalar an ve an görülebiliyor. Amy, Sonbahar'da çıkacak. Ancak net bir çıkış tarihi henüz yok. İyi seyirler:
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Amy Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: VectorCell Dağıtıcısı: Lexis Numérique Tür: Korku Çıkış Tarihi: 11 Ocak 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 4 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 5 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 6 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 6 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler