Amy'nin Dövüş Sistemi ve Düşmanları Bu Videoda

Düşmanlarımız sevimli olmaktan çok uzaklar
16.12.2011 07:41 Alkan Adakaner

 
     VectorCell tarafından Ocak ayında piyasaya çıkarılacağı açıklanan korku oyunu Amy'nin yeni bir videosu yayınlandı. Bu videoda oyunun dövüş sistemi ve başbelası düşmanlarımızı yakından inceliyoruz.
 
     Videoya baktığımızda Lana adlı karkterimizin yakın dövüş silahları kullandığını görüyoruz. Bu silahlar kalıcı değil ve bir süre dövüştükten sonra kırılıyorlar. Düşmanların ilk aşamalarda bizi hiç zorlamayacağını söyleyen yetkililer özellikle birden fazla düşmanı öldürmenin zor olduğunu belirtiyorlar.
 
      Lana dövüşmenin yanı sıra koşarken düşmanlarını itme veya onlardan birisiymiş gibi davranma şansına da sahip. Bu karakterimiz çok zor durumda kaldığında ise yardımına Amy adlı minik ve sevimli çocuk koşacak.
 
     Bu arada oyunda gizlilik öğelerinin de önemli bir yer kaplayacağını belirtelim. Lana ve Amy bazen birlikte saklanacakken, bazen de sadece Amy'i saklayıp görevlerimizi tamamlamamız gerekecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Amy Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: VectorCell Dağıtıcısı: Lexis Numérique Tür: Korku Çıkış Tarihi: 11 Ocak 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 7 Dk önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 28 Dk önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 1 Saat önce Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler