Analist Daniel Ahmad, Assassin's Creed Ragnarok Söylentilerini Yalanladı

13.01.2020 14:48 Özgür Eroğlu

 
Ubisoft'un popüler oyun serisi Assassin's Creed'in yeni oyunu için geçtiğimiz günlerde söylentiler çıkmıştı. Söylentiler yeni oyunun Viking döneminde olduğu, isminin Assassin's Creed Ragnarok olacağı ve RPG mekanikleri ve co-op mekaniklerinin ekleneceği söylenmişti. İlk çıkan söylentilerin tamamını buradan okuyabilirsiniz.
 
Oyun dünyasına dair bilgileri duyurulmadan aktaran, analist Daniel Ahmad bu söylentileri yalanladı. Daniel Ahmad'ın dediğine göre sızdırılan bilgilerin çoğu yanlış. Yeni oyunun isminin Ragnarok olarak adlandırılmadığını söyledi. Oyunun savaş mekaniklerinin geliştirildiği gibi konuların doğru olduğu ancak genel olarak bilgilerin yanlış olduğunu söyledi.
 
Resmi olarak henüz hiçbir şey öğrenmedik sıradaki Assassin's Creed oyunu için, ama geliştirildiği neredeyse kesin. Resmi olarak E3 2020'de duyurulacak gibi duruyor. En azından detaylı olarak o zaman oyuna dair şeyler öğreneceğiz diyebiliriz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin’s Creed Odyssey Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 1 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 2 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 3 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 3 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler