Analist, Titanfall 2'nin Satışlarının Hayal Kırıklığı Olacağını Söylüyor

29.10.2016 11:23 Gazali Çetinkaya

 
 
   Respawn Entertainment'in yeni devam oyunu Titanfall 2 dün yani 28 Ekim tarihinde konsollar ve PC için çıkış yaptı. Araştırma şirketi Cowen & Company'ye göre de Titanfall 2 satış anlamında pek başarılı olamayacak.
 
   Cowen & Company, yaptığı açıklamasında Titanfall 2'nin satışlarının büyük ölçüde hayal kırıklığı olacağını söyledi.
 
   Araştırma şirketi Titanfall 2'nin Battlefield 1 ve Call of Duty: Infinite Warfare arasında sıkışıp kalacağını belirtti ve EA'in Call of Duty oyununun önünü kesme düşüncesiyle iki oyunu aynı tarihte çıkardığına inandığını ancak kendi ayağına sıkmış olacağını ekledi.
 
   Ağustos ayının başında yapılacak bir açıklamayı hatırlayacak olursak Battlefield 1 ve Titanfall 2'nin dağıtıcısı Electronic Arts, bu iki oyunun satış beklentisini paylaşmıştı ve Electronic Arts, Battlefield 1'in 15 milyon civarında Titanfall 2'nin ise 9-10 milyon civarında satacağını düşündüklerini açıklamıştı. 
 
   Sizlerde tercihinizi hangi oyundan yana yaptığınızı ve Titanfall 2'nin 9-10 milyon satıp satmayacağı konusundaki düşüncelerinizi belirtmeyi unutmayın. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Titanfall 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 6 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 6 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 7 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 7 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler