Analistler: Dead Space 2 İlk Oyundan Fazla Satacak

İlk oyun kadar korkunç bir yapımla karşı karşıyayız
28.01.2011 09:05 Alkan Adakaner


     İlk oyunun büyük beğeni toplamasından sonra Electronic Arts'a bağlı Visceral Games de Dead Space 2 üzerinde yoğun çaba harcamaya başlamıştı. Oyun bugün Avrupa'da piyasaya çıktı ve inceleme notları da beklendiği gibi yüksek çıktı.
 
     Multiplayer modlara da sahip Dead Space 2'nin ilk oyundan daha fazla satacak olması bizi şaşırtmayacaktır. Nitekim analistler de aynı görüşte. Industry Gamers'ın haberine göre Sterne Agee analisti Arvind Bhatia, Dead Space 2'nin ilk oyundan çok daha fazla satacağını öngörüyor.

      Electronic Arts henüz Dead Space 2'nin satış rakamlarını açıklamadı, ama Bhatia, Dead Space 2'nin ilk oyundan daha çok satmasına rağmen en çok satan oyunlar arasına giremeyeceğini söylüyor. Zaten oyunun bu neslin en çok satanları arasına girmesi için 10 milyondan fazla satması gerekiyor ki bu rakama ulaşmak çok zor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Space 2 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 1 Dk önce Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler