Anarchy Reigns'in Fiyatı 30 Dolar mı Olacak?

25.06.2012 15:23 Samet Konuksal


     Geçtiğimiz günlerde gelen ertelemeyle birlikte bekleyenlerini üzen Anarchy Reigns için ilginç bir gelişme var. Görünüşe göre oyun, diğer yapımlara oranla daha ucuz bir fiyattan satışa çıkacak.
 
      Bildiğiniz üzere son dönemde oyunların fiyatları 49.99 dolardan, 59.99 dolara kadar yükselmişti. Fakat oyun dünyasındaki bütün perakendeciler, Anarch Reigns'i 29.99 dolardan listeledi. Konsollara özel çıkacak bu oyunun fiyatlandırması adına bir açıklama gelmedi.
 
      Klasman olarak AAA kalitesinde gösterilen bir oyunun bu fiyattan sunulmasına, böyle bir endüstride haliyle şaşırıyoruz. Tabii ki burnumuza kötü kokular da gelmiyor değil. DLC fırtınası mı, yoksa bilerek yapılmış satış stratejisi mi, bekleyip göreceğiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Anarchy Reigns Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Ocak 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 2 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 3 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 3 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 4 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler