Anarchy Reigns'in Senaryo Ayrıntıları

Birbirinden çılgın silahlar bizi bekleyecek gibi görünüyor
23.02.2011 14:25 Alkan Adakaner


      Bayonetta ve Vanquish'in geliştiricisi Platinum Games'in yeni aksiyon-macera oyunu Anarchy Reigns'in senaryosu hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Artık en azından yüzeysel olarak oyunumuzun konusunu biliyoruz.
 
     Famitsu'da yayınlanan bilgilere göre Anarchy Reigns, ulusların yeraltı kaynakları için mücadelesinin nükleer ve kimyasal silah kullanımı sonucu savaşa dönüştüğü uzak bir gelecekte geçiyor. Bu dönemde virüs salgınları ulusları bilinmeyen yeni bir hastalığın kucağına itiyor. İnsalık bu hastalıktan kurtulmayı nano teknolojik makineler ve sibernetik organizmalara borçlu. 
 
     Anarchy Reigns'in geçtiği şehrin adı Altanbra. Bu şehir köprü yıkıntıları ve doğal afetler sonucu değişime uğrayacakmış. Siz de bu şehirde belirlenmiş görevleri yerine getirmeye çalışarak hikayeyi sürdüreceksiniz.
 
       Bu Sonbahar'da Playstation 3 ve Xbox 360'a çıkacak olan ve multiplayer özellikleri ile de dikkat çeken oyunun %75'i tamamlanmış durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Anarchy Reigns Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Ocak 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 2 Saat önce Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 2 Saat önce Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 3 Saat önce Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 5 Saat önce Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler