Anarchy Reigns'ten Durga İle Tanışın! (Video)

Durga'nın "Revolver Cannon" bacağı yukarıda görülebiliyor.
09.08.2011 01:01 Levent Polater

 
    Platinum Games'in yeni aksiyon numunesi Anarchy Reigns yapımı tam gaz devam ediyor. Bundan önce birçok karakteri onaylanan oyun için yeni bir karakter tanıtımı daha yapıldı.
 
    31 yaşındaki yeni cyborg karakterimiz Durga ile tanışın. Ayağına takılı olan "Revolver Cannon" silahı ve daha birçok numarası ile düşmanların yeni korkulu rüyası hâline gelecek. Tekme atarken bu silahı ateşleyerek daha fazla hasar verebileceğimiz de verilen bilgiler arasında yer almış.
 
     Durga için yayınlanan tanıtım videosunu siz de aşağıdan izleyebilirsiniz. Anarchy Reigns, 2012'nin başında PS3 ve Xbox 360 için raflardaki yerini alacak. Bir Platinum klasiği daha yolda gibi görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Anarchy Reigns Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Ocak 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 21 Dk önce The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 1 Saat önce The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 1 Saat önce Sony, PS3 Oyunlarını PS5'e Getiriyor Mu? Steam Yaz İndirimleri ve Dahası 3 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunu Ertelendi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler