Android Tabanlı Ev Konsolu Ouya, Kickstarter'da

10.07.2012 17:27 Samet Konuksal


   Geçtiğimiz günlerde Android tabanlı Ouya isimli bir ev konsolunun hazırlandığı bir rapor olarak sizlere aktarmıştık. Ouya artık resmileşti ve destek için Kickstarter'da sizleri bekliyor.
 
   Konsol için yayınlanan ilk videoya bakılırsa, Ouya ekibi şimdiden Android'in başarılı bağımsız yapımcılarıyla anlaşmış gibi gözüküyor. Ouya'nın tasarım sürecini de gördüğümüz videoda anlatıldığına göre Ouya hackerlardan kaçmıyor, aksine daha fazla özgünlük ve kişiselleştirme için hackerları istiyor.
 
   Bütün oyunları Free to Play olarak oynayabileceğiniz Ouya'nın Kickstarter projesine geldiğimizde ise, 950 bin dolarlık bir hedef bizleri bekliyor ve bu hedef ilk günden 100 bine yaklaşmış durumda. 10 dolarlık bağışa kullanıcı adı rezervi yapabiliyorsunuz ve 25 dolarlık bağışta da kullanıcı adınıza bir tag ekleniyor.
 
   Bunların haricindeki 95 dolarlık bağışta ise hem Ouya'yı ön sipariş olarak edinmiş oluyorsunuz, hem de diğer kullanıcı adıyla ilgili hediyeleri elde ediyorsunuz. Konsolun resmi çıkışında 99 dolarlık fiyat etiketi olacağını hatırlatalım.
 
   Bu güzel projeye buradan doğru destek çıkabilirsiniz. İlk videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
Güncelleme: Haberi yazmadan önce 80 binlik bağışı görüp 100 bine yaklaştı demiştik fakat haberi yazana kadar 116 bin olmuş bile. :)
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ouya Platformlar: Mobil Geliştirici: Ouya Dağıtıcısı: Ouya Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: 25 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 1 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 1 Saat önce Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 3 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 3 Saat önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler