Angry Birds Daha Etkili Hazırlanıyor

Rovio'nun Uzay Programı geniş çaplı olacak.
02.03.2012 15:34 Gökhan Yılmaz

 
     Angry Birds'ün yaratıcısı Rovio, Barcelona'da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi'nde serinin geleceği ile ilgili açıklama yaptı. Angry Birds'ün mümkün olduğunca uzun soluklu olması için hatalarından ders aldıklarını ve bunu gerçekleştireceklerini söyledi.
 
     Rovio CEO'su Peter Vesterbacka, oyuncak, kitap ve oyun sektöründe her gün yeni bir şeyler öğrendiklerini söyledi. Angry Birds: Space, bu uzun soluklu olma planında ilk adım olacak. Oyunun çıkışı ile birlikte bir çizgi film ve kitap çıkartılacak.
 
     Angry Birds: Space'in çıkış gününde animasyon, oyuncak, kitap, şeker ve dahası ilgili yerlerde yerini alacak. Bunun devasa olacağı ve Hollywood filmlerinde bile bu kadar geniş çaplı kampanya yürütülmediği belirtiliyor. Dahası da gelecekmiş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Angry Birds: Space Platformlar: Mobil PC Geliştirici: Rovio Dağıtıcısı: Chillingo Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 22 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 50 Dk önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 1 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 2 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler