Angry Birds Filmi 2016'da Geliyor

11.12.2012 20:10 Samet Konuksal


    Daha önce Rovio tarafından dillendirilen Angry Birds filmi, ayak seslerini bizlere hissettirmeye başladı. Rovio'dan filmle ilgili daha fazla bilgi geldi.
 
    Yapılan açıklamaya göre Angry Birds filminin yapımcılık görevine, daha önce Marvel Studios'tan ayrılan Iron Man filmlerinin yapımcısı David Maisel ile bir başka animasyon filmi Despicable Me'nin yapımcısı John Cohen getirilecek. Filmin çıkışı ise 2016 senesi içerisinde yapılacak.
 
    Konuyla ilgili Rovio Entertainment'in CEO'su Mikael Hed, "John gerçekten yetenekli bir yapımcı. Kendisini kadroya kattığımızdan dolayı çok memnunuz. John'un arkaplandaki kabiliyeti ve David'in idari yönetimiyle birlikte rüya takıma ulaşacağımıza inanıyorum. Bu iki profesyonel ve yetenekli insanla birlikte inanılmaz işler ortaya konulacak." açıklamalarını yaptı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Angry Birds Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rovio Dağıtıcısı: Chillingo Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 6 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 3 Saat önce Haziran Ayında PlayStation Plus'tan 12 Oyun Ayrılıyor 3 Saat önce F1 24’ün Ana Ekranında Türk Şarkıcı INJI’nin Şarkısı Yer Alıyor 4 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyununu Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 4 Saat önce Genshin Impact İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Tarih Verildi 24 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler