Angry Birds Serisi 200 Milyon Kez İndirildi

- Bir sorun mu var?
19.05.2011 01:02 Levent Polater

 
    Çok beğenilen Angry Birds serisi daldan dala rekordan rekora koşuyor. Daha geçtiğimiz haftalarda 100 milyon barajını geçen Angry Birds, şimdi daha da ulaşılamaz bir rakamlara geldi.
 
    Oyunun yapımcısı Rovio'nun açıklamasına göre Angry Birds serisi toplamda 200 milyon kez indirildi. Bu rakamın içinde Angry Birds, Angry Birds eklentileri ve Angry Birds:Rio bulunurken, satış bazı tüm akıllı telefon platformları, konsollar, PC ve Mac satışlarından elde edildi.
 
     Angry Birds, her platformda boy göstererek satış rakamlarını katlıyor. Serinin göz kırptığı en yeni platform ise Windows Phone 7 olacak. Kızgın kuşlarımız, bu telefon için 29 Haziran'da fırlatılacaklar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Angry Birds Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rovio Dağıtıcısı: Chillingo Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 6 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 2 Saat önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 6 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 6 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 7 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler