Angry Birds Trilogy, Konsollarda 40$ Olacak!

28.08.2012 11:50 Tunahan Başol


     Rovio'nun fenomen haline gelmiş olan oyunu Angry Birds, Angry Birds Trilogy paketiyle birlikte PS3, Xbox 360 ve 3DS'e gelme hazırlığında. Activision tarafından dağıtılacak olan bu paketle ilgili bir çok detaya daha önce ulaşsak da paketin fiyatı yeni belli oldu.
 
     Çok daha ucuz iOS sürümlerinden daha az içeriği olacağı söylenen bu oyunların, PS3 ve Xbox 360 satış fiyatları 40$, 3DS satış fiyatı ise 30$ olarak duyuruldu. Ayrıca Kotaku'ya konuşan Activision yetkilileri oyunun indirilebilir içeriklerle destekleneceğini söyledi. Ancak bu indirilebilir içeriklerin ücretsiz olup olmayacağına değinilmedi.
 
     Xbox 360'ın Kinect'ini, PS3'ün Move'unu ve 3DS'in StreetPass sistemini destekleyecek olan bu paket, fiyatıyla tepkilere maruz kalabilir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Angry Birds Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rovio Dağıtıcısı: Chillingo Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 5 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 9 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 9 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler