Animal Crossing Satışları Nintendoyu Dahi Şaşırttı

06.01.2013 19:14 Talha Aynacı

 
   Nintendo 3DS donanımsal olarak geçtiğimiz günlerde Japonya'da PlayStation 3'ün toplam satış rakamlarını aşarak, ülkede ne kadar popüler olduğunu kanıtladı. Ancak sadece donanımsal olarak değil; Nintendo 3DS oyunlarıyla da milyonlara ulaşıyor.

   Japonya çıkışını 2 ay önce gerçekleştiren La Fontaine masallarından fırlamış hayat simulasyon oyunu Animal Crossing: New Leaf, bugüne kadar 2 milyonluk satış barajını aşmayı başardı. Bu başarı sanırız Nintendo cephesinden de beklenmiyordu zira Nintendo başkanı Satoru Iwata, The Nikkei'ye verdiği röportajda bu yoğun ilgi karşısında "şaşakaldıklarını" belirtti. Mevcut hayranları yanı sıra son dönemde büyük artış gösteren sosyal oyunculuk ve bayan oyuncuların da etkisiyle oyunun daha çok satması bekleniyor.

   Japonya'da çıktığında kutulu satışların yoğunluğu, Nintendo'yu ayrıca dijital market eShop üzerinden de oyunu satmaya itmişti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Animal Crossing: New Leaf Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 2 Saat önce Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 4 Saat önce Control Evreninde Geçen Condor'dan Heyecan Verici Yeni Detaylar 4 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 6 Saat önce Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler