Annapurna Interactive'in Yeni Oyunu "Last Stop" Duyuruldu

15.11.2019 12:10 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Annapurna Interactive'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Variable State'in yaptığı Last Stop dün akşamki Xbox etkinliğinde duyuruldu. Last Stop konsollar ve PC için 2020 yılında piyasaya sürülecek.
 
Virginia'nın ödüllü yaratıcılarından yeni bir oyun: Last Stop. Günümüz Londra'sında, doğa üstü bir krizin ortasında kalan oyuncuları; masalsı, tek kişilik moda ve üçüncü şahıs bakış açısına sahip bir oyun bekliyor.
 
Oyuncular 3 farklı, kendine özgü hikayeyi deneyimleme şansına sahip olacaklar. Seçimlerinizle konuşmaları şekillendirin ve onların hikayesinin nereye gittiğini keşfedin.
 
Oyundaki tüm diyaloglar profesyonel oyuncular tarafından seslendirilmiştir. Oyun çoktan seçmeli bir diyalog mekaniğine sahip. Ayrıca daha önce Virginia'nın müzikleri ile ödül kazanan orkestranın müzikleri de bu oyunda bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Last Stop Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Variable State Dağıtıcısı: Annapurna Interactive Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 5 Dk önce The Rogue Prince of Persia'dan Beklentileriniz Nelerdir? 1 Saat önce Strateji Simülasyon İçerikli Norland 16 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Çok Oyunculu Baladins, PC için 15 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce Aksiyon Oyunu Dunjungle, PC için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler