Anno 1800 16 Nisan'a Ertelendi

24.01.2019 23:29 Gazali Çetinkaya

 
Ubisoft, şehir kurma gerçek zamanlı strateji oyunu Anno 1800'ün çıkış tarihini 26 Şubat'tan 16 Nisan'a ertelediğini duyurdu.

Ubisoft erteleme ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: "Yeni ve klasik özelliklerinin karışımı ile oyunun şu anda bulunduğu yerden çok mutluyuz ancak biraz daha fazla cilalama ve ayarlama ile daha iyi olabileceğini biliyoruz. Bu ekstra haftalar potansiyelini tam olarak karşılayan bir oyun sunmamızı sağlayacak."

Ek olarak, Ubisoft Anno 1800'ün kapalı betasının 31 Ocak'ta başlayacağını duyurdu. Kapalı beta oyunun tamamını içermeyecek. Oyuncular Citizen Tiers 1-3 ile sınırlı olacak ve Campaign oynanabilir olmayacak. Kapalı beta seçili Union üyeleri katılabilecek ve Ubisoft beya başlamadan birkaç gün önce davetiyeleri gönderecek. Siz de buradan Union üyesi olarak betaya katılma şansı yakalayabilirsiniz.

Anno 1800, 16 Nisan'da PC için çıkacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Anno 1800 Platformlar: PC Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: RTS Çıkış Tarihi: 26 Şubat 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 1 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 2 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 3 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 3 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler