Anno 1800 Season 4 Pass'i Üç Yeni DLC'ye Sahip Olacak

07.12.2021 13:27 Mehmet Tandoğan

 
 
Anno 1800, şehir kurma ve simülasyon hayranlarının sevdiği yapımlardan biri, Ubisoft ekibi bu yüzden oyuna yeni içerikler eklemeye devam ediyor.
 
Ubisoft, oyunun 2022'de dördüncü sezonun başlayacağını duyurdu. Yeni sezon, Üç yeni DLC paketiyle birlikte oyunculara sunulacak.
 
Yeni sezon Pass'i mevcut dünyalara odaklanacak ve binalar ile ilgili var olan sorunları çözecek. Yeni sezon ile beraber yeni senaryolar da geri oyunculara sunulacak ve her DLC en az bir tane senaryo modunu içerecek. Her DLC'ye ayrıca ücretsiz bir oyun güncellemesi de eşlik edecek.
 
Yeni sezon ve Pass hakkında daha fazla ayrıntı verilmedi. Bunun yanı sıra yeni bir tanıtım fragmanı yayınlandı. Geliştiriciler Mart 2022'de daha fazla detayı oyunculara sunacağını bildirdi.
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Anno 1800 Platformlar: PC Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: RTS Çıkış Tarihi: 26 Şubat 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 76'ya Yeni Bölge Geliyor: Skylive Valley 21 Dk önce Ships Simulator 2024 Tam Bir Gemi Yönetim Deneyimi Sunuyor 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Başlıyor! 22 Nisan Silent Hill 2 Remake'in Ana Karakter Yüz Modellemesi Değişti 22 Nisan Star Wars İçin Unreal Engine 5 Konsept Videosu Yayınlandı 22 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler