Anonymous'tan Yeni Tehditler

We are Anonymous sloganları daha önceki PSN olaylarında nefret edilir hale gelmişti.
30.12.2011 14:09 Gökhan Yılmaz

 
     İnternetin kimliği belirsiz eylemcileri başta Sony olmak üzere yine harekete geçeceklerini söylüyor. Gönderilen tehdit mesajında eğer Sony SOPA'yı desteklerse PlayStation Network'ü tekrar kapatacaklarını açıkladı. Grup aynı zamanda Justin Bieber'ı, Lady Gaga'yı, Kim Kardashian'ı ve Taylor Swift'i de tehdit etti.
 
     SOPA, son günlerde oyun dünyasını meşgul eden bir kavram. Amerikan Hükümeti'nin yeni yasa tasarısı olan Stop Online Piracy Act onaylanırsa tüm dünyadaki internet siteleri etkilenecek. Bu nedenle Sony'ye yazılan mesajda korsana karşı alınan bu harekete destek verdiği takdirde firmanın ağını yok edeceklerini belirtmişler. Elbette bu konuda ne kadar ciddi oldukları bilinmiyor zira yukarıda ismi geçen müzisyenlere de nefret kusmuşlar.
 

İlgili İçerik Yorumlar 34 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler