Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te

27.04.2024 14:09 Mehmet Tandoğan

 
 
Microsoft tarafından kullanıcılara sunulan Xbox Game Pass kütüphanesi genişlemeye ve yeni oyunları oyunculara sunmaya devam ediyor. Şimdi ise geçtiğimiz günlerde iki farklı oyunun daha hizmete eklendiğini aktarabiliyoruz. Bu oyunlar arasında "Another Crab's Treasure" ve "Star Wars Jedi: Survivor" yer alıyor.
 
Game Pass genişlemeye devam ediyor 
 
 
 
Another Crab's Treasure macera içeriği ile beraber hem Xbox Game Pass hem de PC Game Pass'e gelirken Star Wars Jedi: Survivor, EA Play aracılığıyla Xbox Game Pass Ultimate kullanıcılarına sunuluyor. Star Wars Jedi: Fallen Order olaylarından beş yıl sonrasını konu alan Survivor'da Cal Kestis'in İmparatorluğa karşı mücadelesine devam ettiği görülüyor.
 
Another Crab's Treasure oyunu su altı dünyasında geçiyor ve hayatta kalma mücadelesini bizlere sunuyor. Oyunda çöpleri kabuk olarak kullanmak zorunda kalan bir yengeci kontrol ediyor ve kabuğumuzu geri almak için büyük bir maceraya atılıyoruz.
 
Xbox Game Pass aboneliğiniz varsa bu oyunları bir göz atabilir ve oynayabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Game Pass Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 1 Saat önce Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 5 Saat önce Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 5 Saat önce Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 6 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler