Anthem'e Korsanlar Geliyor

24.07.2020 22:00 Gazali Çetinkaya

Başarısız bir çıkış gerçekleştiren Anthem'i baştan aşağı yenileme çalışmaları sürüyor ve beş aydan fazla bir süredir devam eden bu çalışmaların bir parçası olarak oyuna yeni gelecek içeriklerden biri de korsanlar.
 
Bioware Austin stüdyo yönetmeni Christian Dailey, Pirates of the Blood Wind adlı yeni faction için konsept görseller paylaştı.
 
 
 
 
Christian Dailey tarafından belirtilene göre yakında bir geliştirici blogu yayınlanarak yapım süreci ve yenilikler ile ilgili bilgiler verilecek. İlerleme sistemi, loot, javelin, oyun sonu, korsanlar ve daha fazlasından bahsedilecek.
 
Anthem 2.0 olarak geçen bu güncellemenin ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Anthem Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 4 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler