Anthem'i Yenileme Çabaları Sürüyor

16.05.2020 00:22 Gazali Çetinkaya

 
BioWare, Şubat ayında yaptığı açıklama ile Anthem'den vazgeçmediklerini belirterek oyunu baştan aşağı yenileyeceklerini duyurmuştu.

Stüdyo, bu açıklamanın ardından yaklaşık üç ay sonra geliştirme sürecine dair bir durum güncellemesi paylaştı.

BioWare Austin stüdyo yönetmeni Christian Dailey tarafından belirtilene göre bir iyi bir de kötü haber var. İyi haber oyun kullanıcıların sevdiği şeyler korunarak ve eksik hissedilen yerler doldurularak 30 kişilik küçük bir ekip tarafından geliştirilmeye devam ediliyor. Kötü haber ise bu uzun ve zorlu bir süreç ve sonucu görmek için epey bir beklememiz gerekecek gibi duruyor.

"Bu, uzun süren bir işlem olacak. Evet ekibimiz küçük fakat tüm mesele zamanımızı sonuna kadar kullanıp en başa dönmek. Ayrıca küçük bir ekip bize büyük bir ekibin sağlayamayacağı çevikliği veriyor. Bu deneyimin ekibimiz ve oyuncularımız için gerçekten farklı olmasını istiyoruz fakat üstesinden gelmek için bazı zorlukların olduğunun da farkındayız."

Anthem PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. EA ve Origin Access'e dahil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Anthem Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler