Antoniades: Enslaved'in Devamı Gelmeyecek

21.07.2010 16:55 Alkan Adakaner


 
     Ninja Theory patronu Tameem Antoniades, firmalarının devam oyunu yapmayı otomatik olarak düşünmediğini söyledi. Yani şu sıralar üzerinde çalıştıkları Enslaved'in devamını yapma gibi bir düşünceleri yok. 

    Daha önce Kung-Fu Chaos, Heavenly Sword gibi oyunları yaptıklarını ve bunların devamını geliştirmediklerini söyleyen Antoniades, Enslaved'in devamını gelmesini düşünmediklerini şu sözlerle vurguladı: "Bu oyun için tek bir öykü var. Sanki devam oyunu gelmeyecekmiş gibi bir öyküye odaklandık."
 
     Ninja Theory ekibi daha önce de oyun için hazırlanacak DLC'lerin de ana oyundan bağımsız olacağını ve yepyeni karakterleri yöneteceğimizi söylemişti.
 
      Playstation 3 için piyasaya çıkardıkları Heavenly Sword ile üne kavuşan Ninja Theory'nin Enslaved'de nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Enslaved Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ninja Theory Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hitman 3 VR: Reloaded Bu Yaz Meta Quest 3'e Özel Olarak Geliyor 34 Dk önce Octopath Traveler PS4 ve PS5 İçin Derecelendirildi 1 Saat önce EA FC Rakibi Oynaması Ücretsiz Futbol Oyunu UFL'nin Betası Duyuruldu 04 Haziran Haziran Ayının Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 04 Haziran Amazon, Like a Dragon: Yakuza Dizisini Duyurdu! 04 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler