AoT: The Devil's Cartel'de Rekabetçi MP Olmayacak

02.11.2012 00:13 Tunahan Başol


     Geçtiğimiz saatlerde çıkış tarihi 29 Mart 2013 olarak duyurulan Army of Two: The Devil's Cartel için önemli bir açıklama daha yapıldı. Visceral Games'ten gelen bilgilere göre oyunda rekabetçi multiplayer modu bulunmayacak.
 
     Günümüzde hemen her oyuna eklenerek bazen oyunu daha iyi yerlere taşıyan, bazen ise oyunun kalitesinin düşmesine neden olan rekabetçi multiplayer modları, yeni Army of Two oyununda bulunmayacak. Geliştirici ekip bu durumu şöyle açıklıyor:
 
"Oyunda rekabetçi multiplayer modları bulunmayacak. Biz geri adım atarak, oyunda daha yoğun bir co-op modu sunmayı hedefledik. Bu bize göre bir mantık seçimiydi ve bu modlar olmadan oyunun senaryo modunun kalitesinin 2 katına çıkacağını düşünüyoruz."
 
     Bunun yerinde bir seçim olduğunu söyleyebiliriz. Co-op moduyla ön plana çıkan bir yapımda, bu tarafa daha fazla önem gösterilmesi, oyunun kalitesini artıracaktır.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Army of Two: The Devil's Cartel Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: TPS Çıkış Tarihi: 29 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 4 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 4 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 5 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 6 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler