Aonuma: Skyward Sword 2011 Başında Çıkacak

14.07.2010 19:05 Alkan Adakaner


 
     Tüm zamanların en yüksek puan ortalamasına sahip oyununa sahip The Legend of Zelda serisinin yeni oyunu Skyward Sword'u E3 fuarında tanıma fırsatı bulmuştuk.
 
     Shigeru Miyamoto'nun tanıttığı oyunun çıkış tarihi de 2011 yılının başları olarak duyurulmuştu. Şimdi bu tarihe bir onay da Eiji Aonuma'dan geldi.
 
     Temellerinin çok sağlam olduğunu söyleyen Aonuma, The Legend of Zelda: Skyward Sword için 2011 yılını hedeflediklerini söyledi. Böylece oyunun ertelenmeyeceğine dair ümitlerimiz daha da arttı.
  
     Muhtemelen Nintendo Wii'deki ilk Zelda oyunu olacak olan Skyward Sword, ayrıca bu konsola özel ilk Zelda oyunu olma özelliğini de taşıyor. Fransız ressamlardan etkilenilerek oluşturulan oyunun doğası bakalım serinin diğer oyunları gibi bizi etkileyebilecek mi?
 
kaynak 
    

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Legend of Zelda: Skyward Sword Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 27 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 27 Mayıs Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 27 Mayıs Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 27 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 27 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler