Apotheon'un İlk İnceleme Notları Oldukça Başarılı

04.02.2015 15:26 Samet Konuksal


    Side-scroller yani yandan bakış açısıyla bir oynanışa sahip olan Apotheon, görsel tarzıyla da dikkat çeken bir oyun oldu. Bağımsız geliştiricilerin elinden çıkan ve sessiz bir şekilde çıkışını yapan Apotheon, ilk notlarıyla beraber olumlu sonuçlar aldı.
 
    Yapılan incelemelerde Apotheon'un oynanış şekil övülürken, müziklerden ve grafiklerden de yine olumlu bir şekilde bahsedilmiş. İncelemelere göre Yunan mitolojisini konu alan Apotheon, içerik yönünden de oldukça çeşitli şeyler sunuyor. Farklı silah çeşitleri, zırhlar ve karakter özelleştirmeleri derken Apotheon, 'Metroidvania' olarak tanımlanan tarza yeni bir heyecan katıyor.
 
Oyunun ilk incelemeleri şöyle,
 
Destructoid - 9.5
Game Informer - 9
IncGamers - 8.5

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Apotheon Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Alien Trap Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler