App Store İndirmeleri 40 Milyarı Aştı

07.01.2013 18:43 Samet Konuksal


    Apple'ın kendi ürünleri için sunduğu uygulama marketi App Store için yeni istatistikler yayınlandı. İstatistiklerde yer alan veriler oldukça büyük rakamlar arasında geçiyor.
 
    Belirtilenlere göre Apple cihaz kullanıcıları, bugüne kadar App Store üzerinden 40 milyar kez uygulama indirdi. Bu toplam verinin en büyük kısmı ise geçtiğimiz sene yani 2012 içerisinde gerçekleşti. 2012 senesinde olan 20 milyarlık indirmenin 2 milyarı, senenin son ayı Aralık'ta gerçekleşti.
 
    Konuyla ilgili bazı örnekler paylaşan Apple'ın internet yazılım müdürü Eddy Cue, yapımcıların App Store üzerinden toplamda 7 milyar dolardan fazla kazandığını dile getirdi. Belirtilenlere göre Temple Run, geçtiğimiz sene boyunca 75 milyon kez indirildi. DragonVale ile Clash of Clans oyunlarının yapımcıları ise bir senede toplam 100 milyon dolarlık kazanç elde etti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
iPhone Platformlar: Mobil Geliştirici: Apple Dağıtıcısı: Apple Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Haziran 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 4 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler